Krisehjælp

Tandlægernes Tryghedsordninger har indgået et samarbejde om krisehjælp med henholdsvis Erhvervspsykologisk Rådgivning v/erhvervspsykolog Majken Blom Søefeldt og IOGT (International Organization of Good Templars – en international afholdsorganisation med medlemmer i ca. 47 lande). Samarbejdet er indgået for at sikre hurtig, professionel hjælp til medlemmerne i de tilfælde, hvor behovet opstår.

Tandlægernes Tryghedsordninger har haft et samarbejde med PsykiatriFondens Erhvervsrådgivning indtil den 1. marts 2012. Her blev hele virksomhedsordningen incl. netværket af psykologer overdraget til Erhvervspsykologisk Rådgivning v/Majken Blom Søefeldt. Majken har tidlgere været ansat i PsykiatriFonden og kender ordningen særdeles godt. Ordningen fortsætter på uændrede vilkår.

Hvem kan benytte Krisehjælpen?

Krisehjælpen kan benyttes af tandlæger, både privatpraktiserende (klinikejere og ansatte) og offentligt ansatte. Det er en forudsætning, at man er medlem af Tandlægeforeningen.

Samarbejdet er indgået for at sikre hurtig, professionel hjælp til medlemmerne i de tilfælde, hvor behovet opstår.

Krisehjælpen består af 2 områder

Erhvervspsykologisk Rådgivning v/Majken Blom Søefeldt, som tager sig af krisehjælpssager, kriser af både privat og arbejdsmæssig karakter

og

IOGT
, som tager sig af sager med alle former for afhængighed, alkohol, medicin, ludomani mv.

Erhvervspsykologisk Rådgining har et landsdækkende net på mere end 110 psykologer.  IOGT har tilknyttet en alkolog i København og én i Ålborg og har desuden egne familieklubber, A-klubber mv.                                                                                      

I tilfælde af sager, hvor der kan være tvivl om der er tale om afhængighed eller eventuelt stress eller depression, vil Erhvervspsykologisk Rådgivning og IOGT henvise til hinanden og i det hele taget være behjælpelig på alle måder for at løse problemerne for medlemmer af Tandlægeforeningen.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op