Ekstra penge på din pensionsopsparing

16.06.2017

Ekstra penge ind på din pensionsopsparing

Med en pensionsordning i PFA Pension kan du i disse dage glæde dig over at få lidt ekstra ind på din pensionsopsparing. Pengene stammer fra PFA Pensions særlige overskuds- og risikodeling, som du har del i, hvis du har en del af din opsparing i KundeKapital. Og det vil typisk være tilfældet, hvis du ikke selv har fravalgt KundeKapital på mitpfa.dk.

PFA Pension fordelte for nyligt sidste halvdel af forrentningen på KundeKapital for 2016. Den ekstra forrentning betyder, at selskabet samlet for 2016 har fordelt 2,4 mia. kr. til kunderne i KundeKapital, og at du i procent har fået en årlig forrentning på din KundeKapital på 20 pct. 

For Tandlæger med pensionsordning gennem Tandlægernes Tryghedsordninger er det i alt blevet til 4.907.509 kr. ekstra.

I PFA Pension glæder Group CEO Allan Polack sig over at kunne sende overskud ud til kunderne.

”Det er i år 100 år siden, at PFA blev grundlagt med formålet om at sikre kunder og deres familier et trygt og godt liv. Sådan er det stadig i dag, hvor vi deler overskud og risiko med kunderne via KundeKapital. Det er en helt unik del af vores forretningsmodel, og jeg er rigtig glad for, at vi kan fejre vores 100 års jubilæum ved at sætte over 2,4 mia. kr. ekstra ind på kundernes opsparing,” siger Allan Polack.

Han tilføjer, at KundeKapital er med til at underbygge PFA Pensions økonomiske soliditet, og at PFA Pension med den høje forrentning kvitterer for den tillid, som kunderne viser ved at stille en del af deres opsparing til rådighed som risikovillig kapital.

”KundeKapital kan betragtes lidt som en investering i PFA, der i gode tider giver mulighed for et højt afkast, men også skal være med til at dække, hvis vi kommer ud for tab. Selvom vi sender ekstra penge afsted, så er det altså os, der takker kunderne, fordi de med deres opsparing i KundeKapital påtager sig en risiko på vegne af PFA og på den måde er med til at bakke op om vores finansielle styrke,” siger PFA’s Group CEO.

Tjek din KundeKapital på mitpfa.dk

Du kan læse mere om KundeKapital på pfa.dk, og på mitpfa.dk kan du se, hvor meget du præcist har fået i kroner og ører. Det gør du under ’Investering/Afkast’, hvor du både kan se ekstraforrentningen i maj 2017 samt det afkast, du har fået løbende i 2016. Hvis du har flere pensionsordninger med KundeKapital, vises beløbet for hver enkelt ordning.

Har du din pensionsordning i PFA, får du direkte besked om de ekstra penge på din pensionsordning i din eBoks i løbet af juni måned.


Klik her for at gå tilbage til forrige side