Sygedriftstabsforsikring

Med en Sygedriftstabsforsikring sikrer du klinikken mod tab af omsætning, hvis en forsikret tandlæge eller tandplejer ikke kan arbejde pga. sygdom eller ulykke.

Hvad dækker Sygedriftstabsforsikringen?

Hvis en eller flere af de forsikrede tandlæger eller tandplejere bliver helt eller delvist erhvervsudygtige som følge af en sygdom eller et ulykkestilfælde, risikerer klinikken at miste omsætning. Sygedriftstabsforsikringen erstatter klinikkens udgifter og sikrer en økonomisk stabil situation for klinikken.
Mere om dækningerne på Sygedriftstabsforsikringen.

Hvad koster forsikringen?

Præmien på Sygedriftstabsforsikringen afhænger af dit valg af dækning, antal forsikrede tandlæger/tandplejere og omsætningen på klinikken. Du kan vælge at sikre 100 % eller 50 % af virksomhedens samlede omsætning, med fradrag af teknik- og materialeudgifter og tilskud fra Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Læs mere om prisen på Sygedriftstabsforsikringen eller bestil et tilbud.

Hvordan tegner jeg forsikringen?

Ønsker du at tegne en Sygedriftstabsforsikring til din klinik, skal du udfylde en begæring. Tandlæger og tandplejere der skal forsikres på policen, skal afgive en helbredserklæring og en helbredsattest. Læs mere om hvordan du kan tegne forsikringen eller bestil et tilbud. Aldersbegrænsningen for tegning af sygedriftstabsforsikringen er 60 år. 

Har du allerede en Sygedriftstabsforsikring og ønsker du at ændre dækning eller forsikrede på policen, kan du læse mere om hvordan du gør under tegn / ændre forsikring.

Download faktaark m.m.

Lad os betjene din Sygedriftstabsforsikring

Hvis du ikke har tegnet din Sygedriftstabsforsikring gennem os, kan vi desværre ikke betjene dig ved spørgsmål omkring forsikringen. Ønsker du fremtidig betjening af din Sygedriftstabsforsikring hos Tandlægernes Tryghedsordninger, skal du udfylde blanketten her og sende den til Codan:

Fandt du det du søgte?

Hvis ikke, kan du måske finde svaret under FAQ – hvor der er svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet omkring Sygedriftstabsforsikringen.

Kontakt Tryghedsordningerne

Er du i tvivl om du skal tegne forsikringen eller mangler du svar på dine spørgsmål?
Kontakt Tandlægernes Tryghedsordninger på tlf. 39 46 00 80 eller send en mail med dit spørgsmål til web@tryghedsordningerne.dk.

Om Tryghedsordningerne

Tryghedsordningerne er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.

Tryghedsordningerne har aftale med Codan om salg af Sygedriftstabsforsikringer til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager Tryghedsordningerne administrationsbidrag fra Codan.

 
 
 
Kontakt & Bestil
39 46 00 80
 
 
 
Ring mig op
Send os dine oplysninger - så ringer vi til dig

ringmigop

Ring mig op